Servicii Web Design

Realizam servicii de web design pentru o gama variata de aplicatii web

Servicii de web design – optimizat pentru toate dispozitivele. Realizam site-uri de prezentare si magazine online cu o varianta speciala pentru mobil. Mai mult de jumatate din utilziatorii care intra pe site interactioneaza in primul rand cu varianta mobila a site-ului, motiv pentru care este foarte importanta structurarea corespunzatoare a informatiei si navigarea usoara prin site. De asemenea, optimizam structura pe care site-ul o are si aplicam tehnologii inovative si tehnologii pentru care site-urile se incarca corespunzator.

Design personalizat

Implementarea unei identitati vizuale a site-urilor si magazinelor online poate fi realizata in doua moduri:- Va ajutam cu un design personalizat pornind de la ideile oferite de dumneavoastra. In cadrul proiectului trasam schite pentru a va intelege foarte bine viziunea. - Aplicam un design din temele prezente in marketplace-urile existente pe care il personalizam astfel incat sa arate exact asa cum va doriti. 

Mentenanta web

Va punem la dispozitie cele mai bune servicii de memenanta web, implementata tehnic pentru toate platformele existente in prezent. La cerere, tinand cont de platforma avem posibilitatea de a interveni tehnic. Va vom oferi o estimare corecta de timp si dupa acordul dumneavoastra vom face toate modificarile tehnice necesare.

Despre noi

Veti sti exact pentru ceea ce platiti si ce a inclus abonamentul de mentenanta web. Cu ajutorul nostru puteti aloca acum resursele spre alte zone de evolutie pentru ca de actualizari si mentenanta ne ocupam noi.

Contact

Email: contact[@]interwebdesign.ro

Telefon: 0727 368 666

© Copyright 2019 - 2021. Toate drepturile rezervate INTERWEB DESIGN.