Creare magazin online

Pachet complet pentru afacerea ta

 • Indentificam punctele Tale forte
 • Oferim consultanta in rezervarea domeniului potrivit
 • Configuram un Design personalizat folosind o tema premium
 • Adaugam continut inclusiv prezentare serviciilor (pana la 10 pagini introduse de catre noi)
 • Adaugare CALL to Action
 • Configurare formular de contact si cerere oferta
 • Configurare conditii GDPR conform legislatiei
 • Completam datele obligatorii pe site conform legislatiei: Date firma, adresa, program functionare, link ANPC
 • Inseram WhatsApp - pentru ca utilizatorul sa ia legatura mai usor cu TINE
 • Suport tehnic pentru utilizarea platformei
 • Posibilitate creare numar nelimitat de categorii in magazin
 • Posibilitate inserare pagini noi, categorii sau subcategorii
 • Afisare comenzi in asteptare, schimbarea statusului comenzilor
 • Configurare plata online
 • Functie de cautare
 • SEO - pregatire on page
 • Oferim suport tehnic GRATUIT 60 de zile
 • Plata va fi facuta in doua rate!

Site-ul reprezinta cartea de vizita a afacerii pe care o detineti

→ Va oferim cele mai bune servicii de creare magazin online si avem o vasta experienta pentru ca acest magazin sa va aduca rezultatele vizate. Atunci cand detineti un magazin online produsele vor fi tot timpul vizibile pentur clienti si pentru potentialii clienti si veti avea ocazia ca un numar mare de persoane sa fie foarte interesate de produsele pe care le aveti.

Crearea unui magazin online reprezinta o provocare captivanta si plina de oportunitati in era digitala in care traim

1. Stabilirea obiectivelor si a niche-ului: Inainte de a incepe constructia magazinului online, este important sa ai o viziune clara asupra obiectivelor tale. Defineste tipul de produse sau servicii pe care vrei sa le vinzi si identifica publicul tinta. Alegerea unei nise te va ajuta sa te diferentiezi si sa atragi o audienta relevanta.

2. Selectarea platformei potrivite: Exista numeroase platforme de creare a magazinelor online, precum Shopify, WooCommerce, Magento sau BigCommerce. Alege platforma care se potriveste cel mai bine nevoilor si abilitatilor tale. Aceasta ar trebui sa ofere flexibilitate, securitate si optiuni de personalizare.

3. Designul si experienta utilizatorului: Aspectul si functionalitatea magazinului tau online sunt esentiale. Un design curat si intuitiv, care se adapteaza la diverse dispozitive, contribuie la o experienta placuta pentru utilizatori. Asigura-te ca procesul de navigare si de achizitie este simplu si eficient.

4. Fotografii de calitate si descrieri precise: Imaginile si descrierile produselor sunt extrem de importante in mediul online, deoarece cumparatorii nu pot vedea sau atinge produsele in mod direct. Foloseste fotografii de calitate si ofera informatii detaliate pentru a-i inspira increderea clientilor.

5. Securitatea si solutiile de plata: Asigura-te ca magazinul tau online ofera o conexiune securizata si ca utilizeaza protocoale de securitate pentru protejarea datelor clientilor. Integreaza solutii de plata fiabile si usor de utilizat pentru a oferi o experienta fluida la finalizarea comenzilor.

6. Strategii de marketing online: Odata ce magazinul tau online este functional, este esential sa implementezi strategii de marketing online pentru a atrage trafic si a-ti promova produsele. Utilizeaza instrumente precum SEO, social media marketing si campanii de publicitate pentru a-ti extinde vizibilitatea.

Serviciul clienti eficient: Asigura-te ca oferi un serviciu clienti de calitate, raspunzand rapid la intrebarile si problemele clientilor. Feedback-ul si recenziile pozitive pot contribui semnificativ la reputatia magazinului tau online.

 

Creare magazin online aveti urmatoarele avantaje

Veti stii exact pentru ceea ce platiti. Cu ajutorul nostru puteti aloca acum resursele spre alte zone de evolutie pentru ca de actualizari si mentenanta ne ocupam noi. In maxim 24 de ore voi raspunde in legatura cu posibilitatea de a implementa proiectul, termenul de executie si numarul de ore alocat.

Interfata user friendly

Magazinul va avea o interfata speciala pentru clienti, aceasta reprezentand zona in care clientul intra in contact cu magazinul online, vad produsele si au posibilitatea de a comanda sau de a lasa impresii despre produse.

Panou de administrare

Se poate accesa acest panou si poate edita produsele, modifica sau sterge produsele sau de a adauga categorii, produse, galerii si descrieri. Prin panoul acesta, tot ce tine de SEO se implementeaza mai usor.

Solutii performante

Magazinul online este foarte usor de administrat si utilziat fara sa fie nevoie de cunostinte tehnice si cu ajutorul CMS-ului toate functiile de care magazinele de top au nevoie.

SEO – magazinul online

Cu siguranta vreti ca toate produsele noi si toate categoriile sa fie preluate si indexate de motoarele de cautare iar noi va oferim in cadrul pachetului de creare site si servicii de optimizare SEO on-page.

Pagini tip Landing

Pachetul nostru de creare magazinul online va ofera ajutor specializat si solutii optime pentru crearea si aranjarea corecta a fiecarui bloc de design in functie de campaniile pe care le implementati

Solutii pentru facturare si stoc

Totul se afla la un click distanta si va fi mult mai simplu sa faceti facturi si sa verificati stocurile. Puteti organiza foarte usor Ad-urile pe Facebook sau campaniile pe Google care sa se acualizeze in mod automat pe baza programelor dorite.

Esti gata sa discutam despre proiectul tau?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Alege serviciile dorite
Scrie cat mai detaliat posibil ce doresti sa ne transmiti.
Cere oferta
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Alege serviciile dorite
Scrie cat mai detaliat posibil ce doresti sa ne transmiti.
No, thank you. I do not want.
100% secure your website.
Powered by
Scroll to Top