Creare magazin online

Site-ul reprezinta cartea de vizita a afacerii pe care o detineti. Va oferim cele mai bune servicii de creare magazin online si avem o vasta experienta pentru ca acest magazin sa va aduca rezultatele vizate. Atunci cand detineti un magazin online produsele vor fi tot timpul vizibile pentur clienti si pentru potentialii clienti si veti avea ocazia ca un numar mare de persoane sa fie foarte interesate de produsele pe care le aveti.

Alegand sa colaborati cu noi pentru creare magazin online aveti urmatoarele avantaje:

Echipa noastra de specialisti este tot timpul gata sa va ofere cele mai bune servicii de web design si consultalta pentru a alege doar serviciile potrivite modelului dumneavoastra de business. Echipa noastra are o vasta experienta in acest domeniu si stim exact care sunt cele mai bune solutii web specifice unui anumti tip de afacere.

Interfata user friendly – magazinul va avea o interfata speciala pentru clienti, aceasta reprezentand zona in care clientul intra in contact cu magazinul online, vad produsele si au posibilitatea de a comanda sau de a lasa impresii despre produse.

Panou de administrare – magazinul online trebuie sa aiba un panou de administrare deoarece toata echipa poate accesa acest panou si poate edita produsele, modifica sau sterge produsele sau de a adauga categorii, produse, galerii si descrieri. Prin panoul acesta, tot ce tine de SEO se implementeaza mai usor.

Solutii performante e-commerce – magazinul online este foarte usor de administrat si utilziat fara sa fie nevoie de cunostinte tehnice si cu ajutorul CMS-ului toate functiile de care magazinele de top au nevoie. Totul poate fi implementat eficient si comod.

SEO – magazinul online are nevoie si de cea mai buna promovare pentru a genera vanzari. Cu siguranta vreti ca toate produsele noi si toate categoriile sa fie preluate si indexate de motoarele de cautare iar noi va oferim in cadrul pachetului de creare site si servicii de optimizare SEO on-page

Statistici oferite in timp real – cifrele sunt la un click distanta si aveti la dispozitive informatii, audiente si volume in timp real pentur ca toate canalele de marketing sa fie exploatate foarte bine

SEO On-Page – magazinele online au nevoie de meta elemente generate sau manuale, continut extra pentru categorii si elemente SEO improtante care sunt la indemana adminului sau Google Rich Snipets care se vor genera automat

Pagini Landing – pachetul nostru de creare magazinul online va ofera ajutor specializat si solutii optime pentru crearea si aranjarea corecta a fiecarui bloc de design in functie de campaniile pe care le implementati

Feed-uri care se actualizeaza automat – indiferent de target veti avea feed-uri pentur produse in care aveti toate datele disponibile pentru diverse servicii de afiliere. Puteti organiza foarte usor Ad-urile pe Facebook sau campaniile pe Google care sa se acualizeze in mod automat pe baza programelor dorite.

Solutii pentru facturare si stoc – totul se afla la un click distanta si va fi mult mai simplu sa faceti facturi si sa verificati stocurile.

Despre noi

Veti sti exact pentru ceea ce platiti si ce a inclus abonamentul de mentenanta web. Cu ajutorul nostru puteti aloca acum resursele spre alte zone de evolutie pentru ca de actualizari si mentenanta ne ocupam noi.

Contact

Email: contact[@]interwebdesign.ro

Telefon: 0727 368 666

© Copyright 2019 - 2021. Toate drepturile rezervate INTERWEB DESIGN.