Despre noi

→ In maxim 24 de ore voi raspunde in legatura cu posibilitatea de a implementa proiectul, termenul de executie si numarul de ore alocat. Dupa ce modificarile sunt implementate, vor raporta toate taskurile rezolvate sau nerezolvate alaturi de orele lucrate la proiect.

→ Estimam un timp minim de 30 de minute pentru modificari. Astfel colaborarea cu noi nu este doar avantajoasa ci si transparenta.

→ Veti sti exact pentru ceea ce platiti si ce a inclus abonamentul de mentenanta web. Cu ajutorul nostru puteti aloca acum resursele spre alte zone de evolutie pentru ca de actualizari si mentenanta ne ocupam noi.

→ Echipa noastra de specialisti este tot timpul gata sa va ofere cele mai bune servicii de web design si consultalta pentru a alege doar serviciile potrivite modelului dumneavoastra de business. Echipa noastra are o vasta experienta in acest domeniu si stim exact care sunt cele mai bune solutii web specifice unui anumti tip de afacere.

→ Web design PSD. Pentru site-urile custom va oferim design sub forma de PSD in functie de care site-ul va fi realizat. Toate site-urile in prezent au slidere profesionale cu un design absolut superb atat pentru desktop cat si pentru mobil. Va oferim o gama variata de slidere pe care le puteti utiliza in functie de preferinte dar si de ceea ce se potriveste cel mai bine temei.

Despre noi

Veti sti exact pentru ceea ce platiti si ce a inclus abonamentul de mentenanta web. Cu ajutorul nostru puteti aloca acum resursele spre alte zone de evolutie pentru ca de actualizari si mentenanta ne ocupam noi.

Contact

Email: contact[@]interwebdesign.ro

Telefon: 0727 368 666

© Copyright 2019 - 2021. Toate drepturile rezervate INTERWEB DESIGN.