REALIZAM SERVICII DE WEB DESIGN PENTRU O GAMA VARIATA DE APLICATII WEB

Servicii de web design – optimizat pentru toate dispozitivele. Realizam site-uri de prezentare si magazine online cu o varianta speciala pentru mobil. Mai mult de jumatate din utilziatorii care intra pe site interactioneaza in primul rand cu varianta mobila a site-ului, motiv pentru care este foarte importanta structurarea corespunzatoare a informatiei si navigarea usoara prin site. De asemenea, optimizam structura pe care site-ul o are si aplicam tehnologii inovative si tehnologii pentru care site-urile se incarca corespunzator.


Ai nevoie de un site care sa arate impecabil si care sa va indeplineasca lista de obiective

Consultanta pentru alegerea celui mai bun CMS. Realizarea unui site sau a unei platforme de comert online necesita in primul rand un CMS. Tinand cont de natura afacerii pe care o derulati, de obiectivele viitoare si de strategia de marketing dar si de numarul de produse, implementarea unui ERP, etc, va oferim consultanta cu privire la alegerea unuia dintre CMS-urile open source.

Design personalizat. Implementarea unei identitati vizuale a site-urilor si magazinelor online poate fi realizata in doua moduri:- Va ajutam cu un design personalizat pornind de la ideile oferite de dumneavoastra. In cadrul proiectului trasam schite pentru a va intelege foarte bine viziunea. - Aplicam un design din temele prezente in marketplace-urile existente pe care il personalizam astfel incat sa arate exact asa cum va doriti. 

Mentenanta web. Va punem la dispozitie cele mai bune servicii de memenanta web, implementata tehnic pentru toate platformele existente in prezent. La cerere, tinand cont de platforma avem posibilitatea de a interveni tehnic. Va vom oferi o estimare corecta de timp si dupa acordul dumneavoastra vom face toate modificarile tehnice necesare.