Refacere site si optimizare SEO, va oferim optimizare SEO on-page pentru paginile realizate


Aceasta optimizare joaca un rol foarte important in modul in care site-ul se va indexa in motorul de cautare si influenteaza pozitia pe care site-ul o are in rezultate.

Panou de control si comanda – va puteti administra continutul paginii independent de noi, puteti adauga galerii de imagini, slide-uri, meniuri si sectiuni prin intermediul platformei de administrare si va oferim instructiuni clare pentru a va obisnui rapid cu acest panou.

Site-ul este user friendly – toate proiectele realizate de noi sunt analizate din perspectiva vizitatorului si a clientului iar designul este realizat pe intelesul tuturor, pentru ca site-ul sa fie usor de navigat.

Suport si consultanta – apeland la echipa noastra beneficiati de planificarea eficienta a structurii site-ului, dar si asupra designului si va arata care sunt punctele forte ale site-ului pe care trebuie sa va bazati. Suntem alaturi de dumneavoastra si in perioada de dupa finalizarea proiectului.
Alegand pachetul nostru de creare site in mod sigur veti impresiona toti vizitaotrii si site-ul va ramane in memoria pentru mult timp. Va punem la dispozitie toata experienta acumulata in timp si aplicam cele mai moderne metode de prezentare tinand cont de zona in care activeaza business-ul pentru a targeta corect publicul tinta.