Mentenanta site

Pentru pachetul oferit sa va incheia un contract de 3/6/9/12 luni

Obiectivul principal al unui site este ca acesta sa produca rapid rezultate, respectiv sa ofere atat vanzari, cat si interes, un astfel de site fiind caracterizat prin evolutie, dar si intretinere continua. Aici intervine si pasul important in ceea ce priveste o administrare cat mai buna a site-ului si anume sa va ocupati efectiv de acesta.

Serviciile cele mai bune de mentenanta site sunt indicate, acestea fiind in esenta un singur lucru si anume sa aveti o pagina utila, dar si atractiva pentru utiizator. Respectand acest lucru, veti avea parte de o prezenta online cat mai buna, iar toate persoanele care va vor urmari vor fi si ele multumite de ceea ce le oferiti. Va fi important sa va bucurati de o prezenta cat mai activa in online cu un site inedit.
Mentenanta site web reprezinta o serie de actiuni facute de catre o firma profesionala de web development pentru a se asigura ca site-ul sau platforma web functioneaza mereu la parametri normali. Aceasta intervine mereu in caz ca se intampla ceva din surse externe si ofera posibilitatea extinderii site-ului. Citeste in continuare pentru a afla mai multe despre mentenanta! Oferim servicii calitative de consultanta si de intretinere pentru site-uri web. Orice companie/institutie publica are nevoie de o pagina web adusa constant la zi, fie ca ne referim la informatiile de actualitate din activitatea acesteia, fie ca este vorba despre datele de contact sau noi documente sau fotografii.

Pachetul include

ACTIUNI DE DOCUMENTARE SI CERCETARE

→ Administrarea site-ului sau mentenanta web este reprezentata de mai multe actiuni care duc la actualizarea si verificarea constanta a informatiilor existente pe site. Pe langa faptul ca folosirea acestor servicii au scopul principal de a oferi informatii complete si foarte corecte vizitatorilor, toate procedurile de mentenanta site aduc si un plus de valoare deoarece managerul si personalul din departamentul de marketing cu mai au aceste atributii consumatoare de timp.


→ Un site este cel mai important instrument de branding sau de vanzare a produselor si serviciilor online, si cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta site veti fi siguri ca aveti mereu cel mai performant instrument care sa va jute sa generati profit.

Un site corect administrat

Un site corect administrat va face in timp diferenta dintre o firma care se afla in continua evolutie si una care pierde teren. Google favorizeaza toate site-urile care ofera continut nou, care se pot incarca repede si care nu au legaturi intrerupte. Acesta este cel mai bun motiv prin care serviciile de administrare site oferite de noi sunt cele mai bune in prezent.

Esti gata sa discutam despre proiectul ta?