Telefon: 0727 368 666

Email: contact@interwebdesign.ro

Mentenanta site

Pentru pachetul oferit sa va incheia un contract de 3/6/9/12 luni

Pachetul include

ACTIUNI DE DOCUMENTARE SI CERCETARE

→ Administrarea site-ului sau mentenanta web este reprezentata de mai multe actiuni care duc la actualizarea si verificarea constanta a informatiilor existente pe site. Pe langa faptul ca folosirea acestor servicii au scopul principal de a oferi informatii complete si foarte corecte vizitatorilor, toate procedurile de mentenanta site aduc si un plus de valoare deoarece managerul si personalul din departamentul de marketing cu mai au aceste atributii consumatoare de timp.


→ Un site este cel mai important instrument de branding sau de vanzare a produselor si serviciilor online, si cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta site veti fi siguri ca aveti mereu cel mai performant instrument care sa va jute sa generati profit.

Un site corect administrat

Un site corect administrat va face in timp diferenta dintre o firma care se afla in continua evolutie si una care pierde teren. Google favorizeaza toate site-urile care ofera continut nou, care se pot incarca repede si care nu au legaturi intrerupte. Acesta este cel mai bun motiv prin care serviciile de administrare site oferite de noi sunt cele mai bune in prezent.

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?