Inchide X

Ai intrebari despre cum pot ajuta business-ul tau?

Trimite-mi un email si vei fi contactat in cel mai scurt timp.

Email: contact[@]interwebdesign.ro
Telefon: 0732.455.534

Mentenanta site

Administrarea site-ului sau mentenanta web este reprezentata de mai multe actiuni care duc la actualizarea

Administrarea site-ului sau mentenanta web este reprezentata de mai multe actiuni care duc la actualizarea si verificarea constanta a informatiilor existente pe site. Pe langa faptul ca folosirea acestor servicii au scopul principal de a oferi informatii complete si foarte corecte vizitatorilor, toate procedurile de mentenanta site aduc si un plus de valoare deoarece managerul si personalul din departamentul de marketing cu mai au aceste atributii consumatoare de timp.Un site este cel mai important instrument de branding sau de vanzare a produselor si serviciilor online, si cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta site veti fi siguri ca aveti mereu cel mai performant instrument care sa va jute sa generati profit.

In pachetul de mentenanta site includem:

ETAPE DE METENANTA SITE OBLIGATORII

- Securizarea site-ului si protejarea lui contra amenintarilor online;
- Backup periodic si restaurare la solicitarea clientului;
- Monitorizarea performantei site-ului web;

ACTIUNI PENTRU DEPARTAJARE DE CONCURENTA


- Optimizarea experientei userilor in cadrul site-ului; - Imbunatatirea performantelor globale ale site-ului; - Recomandarea celor mai noi functionalitati;

ACTIUNI LA CEREREA CLIENTULUI


- Actualizam permanent paginile din site; - Realizam bannere si prelucrare foto; - Integram elemente vizuale si multimedia care sa nu ingreuneze incarcarea site-ului pe niciun dispozitiv;

ACTIUNI DE DOCUMENTARE SI CERCETARE


- Documentam functionalitatile noi pentru site; - Analizam capacitatea pe care site-ul o are si potentialul platformei; - Estimam ce implica actualizarea si modernizarea site-ului.

Un site corect administrat va face in timp diferenta dintre o firma care se afla in continua evolutie si una care pierde teren. Google favorizeaza toate site-urile care ofera continut nou, care se pot incarca repede si care nu au legaturi intrerupte. Acesta este cel mai bun motiv prin care serviciile de administrare site oferite de noi sunt cele mai bune in prezent. Pentru dezvoltarea unui business toti pasii conteaza si trebuie sa fie analizati foarte bine. in cazul in care vreti ca totul sa se bazeze pe un parcurs lin, administrarea afacerii si site-ului va trebui sa ocupe cel mai bun loc printre prioritati. Succesul dumneavoastra va deveni prioritiatea noastra si vom face totul pentru ca site-ul sa se situeze in topuri. Stim ca sunteti foarte ocupati cu gestionarea afacerilor si de aceea, va oferim cele mai avantajoase abonamente si vom securiza si imbunatati site-ul in permanenta.