Creare site custom Php

Cateva informatii utile despre acest serviciu

Website personalizat folosind PHP Framework

Bootstrap Themes

Esti in cautare de clienti in mediul online? Ai nevoie de un website custom? Te putem ajuta in crearea unui site pentru dezvoltarea afacerii tale folosind un PHP Framework!

Realizare Site custom in Php

PHP este un limbaj de programare intrepretat, cu sintaxa asemanatoare cu cea a limbajului C, proiectat inca de la inceput pentru a folosi la realizarea dinamica a paginilor web. Din acest motiv, limbajul PHP are facilitati pentru interactiunea cu serverul Web folosind protocolul HTTP si in acelasi timp facilitati pentru imbinarea cu limbajul HTML. Ceea ce face PHP sa difere de un JavaScript de partea clientului este ca codul sau este executat pe server, generand HTML care este apoi trimis catre client.

Realizare Site folosind un FRAMEWORK PHP

In dezvoltarea de software un framework este o structura conceptuala si reprezinta o arhitectura de software care modeleaza relatiile generale ale entitatilor domeniului (site-ului).
Laravel este un framework MVC PHP creat de Taylor Otwell in 2011. Laravel a devenit cel mai popular framework PHP gratuit, open-source din lume. Deoarece poate trata aplicatii web complexe in siguranta, intr-un ritm considerabil mai rapid decat alte framework-uri. Laravel simplifica procesul de dezvoltare prin usurarea sarcinilor obisnuite, cum ar fi rutarea, sesiunile, memorarea in cache si autentificarea.

Procesul de lucru

 • 01

  Concept

  In analiza proiectului, echipa poarta o discutie aprofundata cu clientul

 • 02

  Plan

  Avand toate detaliile bine stabilite, designer-ul de proiect isi intra in rol.

 • 03

  Design

  Se continua cu etapa in care site-ul web prinde contur.

 • 04

  Development

  Web developer-ul de proiect incepe proiect-ul

 • 05

  Verificare proiect

  In acest moment procesul de creare site web este finalizat. Se trece la verificare.

Esti gata sa discutam despre proiectul ta?