Telefon: 0727 368 666

Email: contact@interwebdesign.ro

Creare magazin online

Cateva informatii utile despre acest serviciu

Bootstrap Themes

Site-ul reprezinta cartea de vizita a afacerii pe care o detineti

→ Va oferim cele mai bune servicii de creare magazin online si avem o vasta experienta pentru ca acest magazin sa va aduca rezultatele vizate. Atunci cand detineti un magazin online produsele vor fi tot timpul vizibile pentur clienti si pentru potentialii clienti si veti avea ocazia ca un numar mare de persoane sa fie foarte interesate de produsele pe care le aveti.

Creare magazin online aveti urmatoarele avantaje

Veti sti exact pentru ceea ce platiti. Cu ajutorul nostru puteti aloca acum resursele spre alte zone de evolutie pentru ca de actualizari si mentenanta ne ocupam noi. In maxim 24 de ore voi raspunde in legatura cu posibilitatea de a implementa proiectul, termenul de executie si numarul de ore alocat. Dupa ce modificarile sunt implementate, vor raporta toate taskurile rezolvate sau nerezolvate alaturi de orele lucrate la proiect.

Servicii incluse

Interfata user friendly

magazinul va avea o interfata speciala pentru clienti, aceasta reprezentand zona in care clientul intra in contact cu magazinul online, vad produsele si au posibilitatea de a comanda sau de a lasa impresii despre produse.

Panou de administrare

Se poate accesa acest panou si poate edita produsele, modifica sau sterge produsele sau de a adauga categorii, produse, galerii si descrieri. Prin panoul acesta, tot ce tine de SEO se implementeaza mai usor.

Solutii performante

Magazinul online este foarte usor de administrat si utilziat fara sa fie nevoie de cunostinte tehnice si cu ajutorul CMS-ului toate functiile de care magazinele de top au nevoie.

SEO – magazinul online

Cu siguranta vreti ca toate produsele noi si toate categoriile sa fie preluate si indexate de motoarele de cautare iar noi va oferim in cadrul pachetului de creare site si servicii de optimizare SEO on-page.

Pagini tip Landing

pachetul nostru de creare magazinul online va ofera ajutor specializat si solutii optime pentru crearea si aranjarea corecta a fiecarui bloc de design in functie de campaniile pe care le implementati

Solutii pentru facturare si stoc

totul se afla la un click distanta si va fi mult mai simplu sa faceti facturi si sa verificati stocurile. Puteti organiza foarte usor Ad-urile pe Facebook sau campaniile pe Google care sa se acualizeze in mod automat pe baza programelor dorite.

Esti gata sa discutam despre afacerea ta?